Tematske radionice i treninzi u Stepeniku

Edukacije ličnog i profesionalnog razvoja - rad u grupama

Da bismo se lakše nosili sa svakodnevnim izazovim u poslovnom i privatnom okruženju neophodno je da konstantno ulažemo u lični razvoj i obrazovanje.

Koji god životni segment želite da unapredite, postoji mnogo načina, metoda i tehnika koje su vam danas dostupne, a koje možete da naučite i primenite.

Tim Studija Stepenik osmislio je i kreirao niz korisnih treninga i radionica. Svoje lično iskustvo i znanje stavili smo u službu vašeg razvoja i napretka.

Naše radionice i treninzi su odličan balans teorije i prakse, jer su kreirane po najsavremenijim metodologijama za razvoj ljudskog potencijala (kao što su NLP i Canfield metodologija) u kombinaciji sa ličnim i profesionalnim iskustvom trenera. Cilj nam je da I vi kroz naše edukacije radionice kreirate sopstvena dobra iskustva, nova znanja i veštine.

Ako je Vaš cilj lični napredak, pridružite nam se na nekoj od radionica i treninga

IN-HOUSE TRENINZI

Edukacije po meri Vaših zaposlenih

In-house treninge osmišljavamo i kreiramo u skladu sa ciljevima kompanije i učesnika treninga.

Možda je vašoj kompaniji potreban trening koji je osmišljen baš za vas, uskladjen sa ciljevima i potrebama kompanije i u skladu sa strukturom i potencijalom zaposlenih.

Kreiranje treninga po meri klijenta podrazumeva:

  • Analizu potreba klijenta u oblasti razvoja ljudskih resursa, sa idejom da klijent što efikasnije i uspešnije ostvari postavljene ciljeve i rezultate
  • Sagledavanje trenutne situacije i definisanje željenog stanja
  • Prepoznavanje specifičnih izazova sa kojima se klijent suočava na putu do željenog cilja i kreiranje predloga za njihovo prevazilaženje
  • Kreiranje koncepta treninga, u kontekstu potreba i ciljeva klijenta, koji kombinuje različite metode, tehnike i iskustva

Zašto da izaberete baš tim trenera Studija Stepenik?

Zato što pružamo veliki izbor konkretnih strategija, alata i tehnika iz oblasti razvoja ljudskog potencijala, koji smo primenile i proverile u praksi.

Nudimo mogućnost organizacije i održavanja treninga koji maksimalno poštuju radno vreme i dinamiku redovnih aktivnosti vaših zaposlenih.

Svi treninzi su u formi radionica, što podrazumeva teorijsku osnovu, odgovarajuće primere iz prakse i praktičan rad kroz vežbe, tako da učesnici dobijaju i usvajaju znanje, koji su odmah primenjivi u svakodnevnom radu.

Javite se da se dogovorimo za prvo viđanje i započnemo priču

o zajedničkoj saradnji

TOP