Opremanje prostora umetničkim delima

Uselili ste se skoro u novi kancelarijski prostor ili je već prošlo neko vreme...

opemanje prostora umetnickim delimaSva potrebna oprema je tu kao i nameštaj. Postavili ste nekoliko reklamnih plakata svojih proizvoda i usluga na zidove, ali je ostalo dosta praznih delova i nekako vam se čini da biste mogli da ih uredite, ali ne znate odakle da počnete i koliko bi to koštalo.

Jednostavno je!

Krećemo od vrednosti i poruka vašeg biznisa i brenda, pripremamo opcije u skladu sa vašim budžetom i realizujemo ih do trenutka kada je umetnost postavljena na vašim zidovima. Nova umetnička dela ćemo uklopiti sa postojećim koje želite da zadržite, kao i sa reklamnim plakatima i drugim obaveštenjima. Zahvaljujući stručnosti i iskustvu, kreiraćemo skladnu celinu.

Imamo različita rešenja kada su u pitanju umetnička dela:

  • Štampanu umetnost domaćih umetnika iz postojećih kolekcija umetničke platforme Art a Porter - artaporter.rs. Štampa je izuzetno kvalitetna, dugotrajna i odmah spremna za kačenje na zid. Za sve radove su sa umetnicima regulisana autorska prava.
  • Originalna dela odabranih umetnika.
  • Posebno za vas kreirana rešenja u skladu sa vašom temom i brendom. Okupićemo umetnike čiji senzibiltet i stil najviše odgovaraju vašem stilu. Odabraćemo i realizovati vrstu štampe u skladu sa kreativnim rešenjem.

Umetnost može posebno napraviti razliku u atmosferi kod ugostiteljskih objekata kao što su hoteli, restorani, kafeterije i barovi. Izborom unikatnih umetničkih rešenja izdvojićete se od konkurencije. Zaokružiće priču vašeg mesta i doprineti atmosferi koju želite da kreirate i sačuvate.

Tu smo za sve korake: od idejnog koncepta, preko produkcije do postavke u prostoru ili jednostavno radimo po principu „ključ u ruke“.

Javite nam se da dogovorimo prvi sastanak i krenemo da kreiramo novi izgled vaših zidova

Ostale konsalting usluge

Saznajte više o ostalim temama u okviru kojih pružamo konsalting usluge:

TOP